Hoe houdt ik mijn Bhard vloer in optimale conditie?

Er gaat niets boven een houten vloer. Maar hoe blijft uw houten vloer zo mooi als het eerste moment dat u er een stap op zet?
De Bhard vloer is ijzersterk en ontzettend duurzaam, geeft je de voordelen en de warmte van een houten vloer, daarentegen veel sterker en makkelijker in onderhoud.

Het juiste onderhoud van je houten vloer is belangrijk voor de levensduur. Er zijn diverse manieren mogelijk om je vloer mooi te houden. Welk onderhoud jouw houten vloer nodig heeft hangt af van meerdere factoren. Hierbij een aantal tips waar u rekening mee dient te houden:

  1. Gebruik parketzeep
  2. Dweil niet te nat
  3. Zet de vloer één keer per jaar in de onderhoudsolie

Wij leveren al onze houten vloeren met een sterke olielaag. Hierdoor zijn onze vloeren van uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt er een perfect basis gelegd voor een lange levensduur. Uiteraard betreft een houten vloer een natuurproduct en een natuurproduct dient voorzien te worden van onderhoud. Het is van belang om je houten vloer met hetzelfde merk te behandelen als waar de vloer mee geolied is.

Heeft u nog vragen over het onderhouden van uw vloer?

Heeft u vragen wat betreft onderhoud van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op. Ook voor verdere vragen en vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u ons contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met ú opnemen.

Onderhoudsproducten

Met de speciale onderhoudsproducten die wij leveren voor het onderhouden van uw Bhard houten vloer houdt u de vloer in top conditie. Neem  contact met ons voor advies ten aanzien van het gebruik van de juiste onderhoudsproducten.